„Drum Bun” – Daciile vechi vor înfrunta cele mai dificile trasee din România

afis

Clubul de Autoturisme de Epocă „Drum Bun” organizează în perioada 29-31 iulie o expediție pe cele mai frumoase și dificile drumuri din țara noastră, Transfăgărășan și Transalpina.

La acest eveniment vor participa mai multe echipe, din sudul țării respectiv din din nord, urmând să se întâlnească pe traseu.

Majoritatea automobilelor care vor lua parte la această expediție, sunt modelele Dacia Clasic, Dacia 1100, 1300 și 1310.

Reprezentanții Clubului „Drum Bun” îi invită pe cei care vor să participe la această expediție să scrie pe adresa de email: dede_georgica@yahoo.com sau pe pagina de Facebook „Întâlnirea cluburilor ”DRUM BUN”.

Cei care doresc să participe, sunt rugați să-și pregătească autoturismele în detaliu deoarece este vorba despre un traseu dificil.

Cei care vor pleca din nordul țării vor avea următorul program: plecarea sâmbătă dimineața 29 iulie, la ora 03.00 din municipiul Satu Mare (OMV – Lucian Blaga).

Pentru cei care pornesc din sudul țării, plecarea va avea loc sâmbătă 29 iulie dimineața la ora 07.00 din Bucuresti–parcarea Auchan Militari, urmând ca echipajul să se întâlnească cu restul la ieșirea din Pitești spre Curtea de Argeș.

Acest eveniment are ca scop promovarea turismului dar și a autoturismului românesc.

Pentru detalii suplimentare îi puteți suna pe coordonatorii echipelor: George Negrea (0751 023 411), pentru cei care vin din nordul țării, respectiv Dragoș Manea (0755 094 076), pentru sudul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.