Kereskenyi Gabor: Dorel Coica şi cei care au acţionat în numele lui au „pârjolit terenul”

kereskenyi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, îl acuză pe fostul edil, Dorel Coica, că la plecare a golit biroul din Primărie. Kereskenyi spune că acesta a luat tot ce a găsit, de la articole de papetărie, sucuri și cafele, până la plachete, distincții și tablouri primite de municipiul Satu Mare.

Primarul și-a exprimat nemulțumirea printr-o postare pe Facebook, mesaj făcut public azi, 26 iunie:

„O lege nescrisă spune că la finalul unei competiții, dacă adversarul a fost mai bun, îi strângi mâna și mergi mai departe.

Aș fi dorit la fel să se întâmple și la Primăria Satu Mare, după alegerile din 5 iunie.

Am avut marea supriză ca fostul primar Dorel Coica să plece din țară înainte de a face activitatea de predare-primire, așa cum se procedează legal și normal atunci când se schimbă conducătorul unei unități. Cu bune și rele.

Dorel Coica a plecat în concediu, la 1.000 de km de Satu Mare, probabil să nu poată fi contactat. Mă folosesc de acest prilej să-i urez multă sănătate și să se bucure de soarele Italiei.

Dar nu asta m-a deranjat cel mai mult.

La plecarea din Primărie, Dorel Coica şi cei care au acţionat în numele lui au „pârjolit terenul”. Au luat tot ce au găsit, de la articole de papetărie, până la sucuri, cafele.
Au luat însă și plachete, distincții sau tablouri primite de municipiul Satu Mare de la parteneri externi. Majoritatea au fost primite de foștii primari ai municipiului Satu Mare și care nu le-au luat cu ei atunci când au plecat, ci au ținut să rămână municipiului. Poate nu au o valoare de inventar foarte mare, dar cu siguranță au o valoare sentimentală și simbolică.

Sper ca bunul simț să triumfe și fostul primar Dorel Coica să înapoieze municipiului Satu Mare toate bunurile pe care le-a luat abuziv atunci când a plecat”, scrie Kereskenyi pe Facebook.

Un Comentariu la "Kereskenyi Gabor: Dorel Coica şi cei care au acţionat în numele lui au „pârjolit terenul”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.