Accident grav la Tășnad (foto)

accidenttasnad1 accidenttasnad2 accidenttasnad3 accidenttasnad4

Un accident grav s-a petrecut în această seară (25 iunie) în jurul orei 19:30 în orașul Tășnad, pe strada Înfrățirii. Un localnic, Cristian Talpoș, a pierdut controlul mașinii în care se afla și a intrat cu ea într-un podeț de unde a fost proiectat în aer până în cealaltă parte a drumului. Șoferul a suferit leziuni grave. 

Cristian Talpoș, de 33 ani din Tășnad, aflat la volanul unui BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat într-un cap de pod. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că Cristian Talpoș avea carnetul de conducere suspendat.

Șoferul a suferit răni grave. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumuri publice a unui vehicul de către o persoană care are carnetul suspendat.

 

2 Comentarii la "Accident grav la Tășnad (foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.