Romeo Nicoară: „PNL este în prim planul politicii sătmărene”

Romeo-Nicoara

Potrivit rezultatelor obținute în urma scrutinului de la locale din 5 iunie, PNL Satu Mare are în județ 17 primari și 160 de consilieri locali. De asemenea, în urma negocierilor, liberalii au obținut și cele două funcții de vicepreședinți de la nivelul Consiliului Județean (Alexandru Panea și Ioan Rus) dar și două posturi de viceprimari a municipiului reședință de județ (Adrian Albu și Doina Feher).

Printr-un comunicat de presă remis redacției noastre, Romeo Nicoară mulțumește alegătorilor, voluntarilor dar și colegilor săi din PNL pentru rezultatele obținute la locale:
„PNL a obținut, prin votul oamenilor, la alegerile locale, 7 consilieri județeni, 17 primari și peste 160 de consilieri locali. Pe baza acestui scor PNL a mai obținut, în urma negocierilor, doi vicepreședinți ai Consiliului Județean și doi viceprimari ai municipiului Satu Mare. PNL este astfel în prim planul politicii sătmărene. Pe partea dreaptă a spectrului politic Partidul Național Liberal s-a consolidat drept principala forță politică din Satu Mare.

Echipa de aleși locali ai Partidului Național Liberal este una bună, mulți dintre ei fiind la prima lor misiune de acest gen, alături de câțiva membri cu experiență în administrația publică. Suntem convinși că PNL va răspunde cererilor sătmărenilor pentru dezvoltare și schimbare, fortificându-și astfel poziția pe plan politic în Satu Mare.
Avem obiective de dezvoltare pe care le vom urmări în majoritatea politică ”pragmatică” realizată împreună cu UDMR, partener pe care îl apreciem foarte mult. Județul Satu Mare are nevoie de o așezare pe baze sănătoase. Trebuie înlăturate pagubele și haosul lăsate în urmă de PSD și aliații săi.

Partidul Național Liberal este principala forță politică a dreptei după alegerile locale și am reușit prin majoritatea creată să oprim PSD să mai sece bugetele locale.
Transmitem un mesaj de gratitudine și mulțumire la adresa alegătorilor, membrilor, colegilor din conducere, primarilor noștri și voluntarilor Partidului Național Liberal în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale recent încheiate. Vă suntem la dispoziție!

Co-președinte PNL Satu Mare

deputat Romeo Nicoară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.