Elena Ceuca despre Brexit: „Cei care au acte de rezidență nu prea își fac probleme”

Elena Ceuca

Sătmărenii care sunt plecați la muncă în Anglia așteaptă cu sufletul la gură evoluția lucrurilor după ce la referendumul de joi, 23 iunie, 52% din englezi au votat pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Elena Ceuca, sătmăreanca despre care am scris în mai multe rânduri în paginile ziarului nostru, artista ale cărei torturi fac furori în bătrâna Anglie, spune că românii care au acte de rezidență nu prea își fac probleme din cauza rezultatelor referendumului. În prezent, Elena Ceuca lucrează Bradford.

„Cei care au acte de rezidență nu prea își fac probleme ceilalți vor merge cu valul din inerție. Să nu uităm că marea majoritate au venit pe vremea când se intra cu vize.

Suntem căliți din țară să ne fie greu așa că nu ne sperie nimic. Am fost obișnuiți cu salutul pionieresc : „Tot înainte!” cei care nu-l cunosc vor fi nevoiți să-l învețe. Legea junglei este peste tot la ora aceasta. Englezii o să perceapă 90% această veste cam cum au perceput românii revoluția din ‘89. Englezii și Anglia nu este ceea ce se vede din țară și din fața televizorului trebuie să trăiești cu ei că restul sunt doar povești”, spune Elena Ceuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.