Andreea Paul dezamăgită de scorul PNL pe municipiul Satu Mare

Andreea Paul1

Deputatul liberal de Țara Oașului, Andreea Paul, a declarat într-o conferință de presă susținută azi, 24 iunie, că este dezamăgită de scorul obținut de PNL pe municipiu, avându-l candidat la Primăria Satu Mare, pe Adrian Cozma. Deputatul spune că trebuie luate măsuri, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii în acest sens. Totodată, parlamentarul sătmărean a declarat că a fost singura persoană care la desemnarea candidaturii lui Cozma a votat împotrivă.

Referitor la fostul candidat PNL la Primăria Satu Mare, Andreea Paul spune că în momentul desemnării acestuia a fost singura care a votat împotrivă deoarece, în opinia sa, Adrian Cozma nu a fost persoana potrivită să intre în această luptă electorală. Scorul obținut de către acesta este unul dezamăgitor, susține Andreea Paul.
„Este de acționat, dar dați-mi voie să fac aceste propuneri mai întâi în Biroul Politic Județean și apoi le anunț și public. Am făcut aceste propuneri parțial, dar trebuie oficializate”, spune Andreea Paul.

Cu privire la rezultatele obținute de PNL în județ, deputatul sătmărean spune că formațiunea politică pe care o reprezintă a făcut un pas înainte, însă recunoaște că mai este mult de lucru.

„În colegiul pe care îl reprezint în Parlamentul României Țara Oașului, Partidul Național Liberal a reușit să marcheze un scor de 38 de procente, mai mare decât cel al PSD, de 33%. Tot aici am reușit să câștigăm opt primării din 13 localități. La nivelul județului Satu Mare am făcut un pas înainte, avem 17 primari, ceea ce este un pas înainte dar cred că mai este foarte mult loc de îmbunătățire. Din păcate, în continuare, la nivelul județului, PSD a depășit la vot partidul Național liberal. Am un plan tactic, am o viziune și o strategie pentru alegerile din toamnă și sper că împreună cu întreaga echipă a PNL Satu Mare să reușim să întoarcem această enclavă roșie spre dreapta. De ce? Pentru că liberalismul este cea mai bună soluție pentru dezvoltarea județului Satu Mare”, spune parlamentarul sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.