3 tipuri de pariuri pe meciurile din Champions League care îți vor aduce profit

pariurix

Toată lumea pariază pe meciurile din Champions League, și de aceea, m-am gândit să-ți prezint 3 tipuri de pariuri eficiente care îți vor aduce profit pe termen lung.

Cei peste 95% dintre pariori sunt pierzători. Aceștia încă nu și-au dat seama că profitul în pariuri nu poate fi obținut decât pe termen lung, respectând o strategie potrivită pentru stilul personal de pariere.

Predicțiile bine analizate nu sunt suficiente pentru a îmbogăți pe nimeni. Disciplina va face de cele mai multe ori diferența între câștigători și pierzători. La prima vedere, acest lucru pare a fi cel mai la îndemână pentru un începător, însă în realitate, lucrurile nu stau chiar așa.

Iată cele 3 tipuri de pariuri care te vor ajuta să te concentrezi într-o arie care se bucură de o rată destul de bună de câștig , la meciurile de Champions League:

Draw No Bet

Acest tip de pariu poate fi cunoscut și sub numele de Egal – Pariul se rambursează sau Handicap Asiatic 0. Practic, dacă am miza pe acest tip de pariu și echipa aleasă ar remiza, întreaga sumă pariată ne va fi rambursată.

Diferența între acest tip de pariu și Șansa dublă (1X, X2 sau 12) este că vom primi o cotă semnificativ mai mare pentru Draw No Bet, în timp ce riscul de a pierde este absolut același!

Din această cauză, pe un bilet putem să plasăm mult mai puține evenimente pentru a atinge aceeași cotă ca în cazul biletelor cu pariuri de tip șansă dublă. Partidele care se vor încheia cu remiză vor fi primi cota 1 pe bilet, adică practic nu vor fi luate în considerare.

Cu numai 4 pariuri de Handicap Asiatic 0 pe echipe ale căror cotă la victorie este în jur de 2.00, putem obține o cotă totală pe bilet în jur de 7.00. În comparație cu biletul pe șansă dublă, cel cu selecțiile DNB are mai mari șanse de reușită, întrucât include mai puține evenimente și lasă loc unui potențial număr de surprize mai mic.

Peste 1.5 Goluri

Într-adevăr, cele mai populare pariuri pe goluri se plasează pe linia Sub/Peste 2.5, însă aceasta este și cea mai riscantă variantă, întrucât se regăsește la granița dintre cele două cele mai probabile rezultate (în marea majoritate a meciurilor).

Cotele pentru acest pariu vor varia în funcție de forma recentă și de natura meciului, însă există și numeroși alți factori care pot indica deznodământul unei partide din acest punct de vedere. Spre exemplu, în meciurile decisive, în care golaverajul este un element principal de departajare în caz de egalitate, ne putem gândi că echipele vor forța și vor marca goluri.

Totuși, trebuie evitate meciurile echipelor care practică un joc închis, mai ales dacă rezultatul final nu este decisiv.

Una peste alta, există numeroase seri de Champions League în care niciuna dintre partide nu se încheie cu mai puțin de două goluri, fapt pentru care și o strategie progresivă de pariere în acest sens ar putea fi profitabilă, dacă sistemul de mize este bine-gândit și adaptat pentru a avea un grad de risc cât se poate de mic.

Pariuri Outright

Chiar dacă există posibilitatea ca și marile favorite ale competiției să mai piardă câte o partidă în mod total neașteptat, surprizele în ceea ce privește clasamentul final al grupelor nu sunt chiar atât de des întâlnite.

Dacă alegem grupe relativ facile pentru formațiile din urna 1, putem paria fără probleme pe faptul că respectivele vor câștiga grupele în care sunt implicate.

Poate că această abordare pare una de termen-lung și care nu merită așteptarea, însă lucrurile nu stau așa. Verificați dacă operatorul de pariuri vă oferă posibilitatea să închideți aceste tipuri de pariuri înainte de termen. Astfel, este foarte probabil ca după primele două sau trei meciuri din grupă, cota favorite să scadă atât de mult încât să puteți încasa peste 90% din potențialul profit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.