Pataki Csaba: „Este o responsabilitate imensă”

Pataki Csaba

În prima sa declarație de presă după ce a fost ales azi, 22 iunie, în funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba (UDMR) a mulțumit pentru încrederea acordată atât echipei sale din cadrul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România cât și colegilor săi din CJ.

Pataki a subliniat faptul că noua sa funcție vine cu o „responsabilitate imensă”. Acesta i-a invitat pe consilieri ca fiecare să pună umărul pentru a face din județul Satu Mare o zonă atractivă.

„Este o responsabilitate imensă. Trebuie să mulțumesc echipei mele, împreună cu care am demonstrat că suntem credibili în fața tuturor, și mulțumesc fiecărui partid reprezentat în Consiliul Județean că mi-au acordat această încredere. Este o responsabilitate imensă și așa cum am zis în primele mele cuvinte în noua mea calitate, această echipă a consilierilor județeni trebuie să lucreze pentru județul Satu Mare, indiferent de coloratura politică, indiferent de naționalitatea pe care o avem fiecare în acest județ și să încercăm să ducem munca la bun sfârșit, în așa fel încât să putem fi mândri că am avut în conducere această instituție care este foarte importantă și pentru viața de zi cu zi a sătmărenilor care trăiesc aici. Aș vrea să fac din județul Satu Mare o zonă care să fie atractivă nu numai pentru cei care trăiesc aici. Haideți să încercăm să ținem tinerii acasă. Haideți să facem niște condiții de viață mult mai bune decât există la ora actuală. Haideți să profităm de ultimele fonduri europene care vor fi accesibile la nivel de România în această perioadă. Sper că așa cum a fost astăzi, o oarecare liniște, poate spre surprinderea unora, în Consiliul Județean, să nu transformăm teatrul de război a disputelor politice în acest for și într-adevăr să venim cu proiecte obiective, în interesul turturor cetățenilor”, a declarat Pataki Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.