42 de candidați nu s-au prezentat la prima probă de la BAC

Bac

În perioada 13-17 iunie s-au desfășurat probele de evaluare a competențelor de comunicare în limba română și limba maternă din cadrul examenului de bacalaureat – sesiunea iunie-iulie.

La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, din totalul de 1721 candidați înscriși, au fost evaluați 1699. Nu s-au prezentat la examen 22 de candidați.

Un număr de 67 candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator mediu, 285 utilizator avansat și 1347 utilizator experimentat.

La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba maternă, din totalul de 440 candidați înscriși, au fost evaluați 430. Nu s-au prezentat la examen 10 candidați.

La proba de limba și literatura maghiară un număr de 14 candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator avansat, 380 utilizator experimentat, 10 candidați nu s-au prezentat la examen.

La proba de limba și literatura germană doi candidați evaluați au obținut nivelul de competență de utilizator avansat și 34 utilizator experimentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.