Tânără bătută și tâlhărită pe o stradă din Carei

talharie

Polițiștii din Carei au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Moftinu Mic, acuzat de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Carei. În urma extiderii cercetărilor, în sarcina acestuia s-au reținut și alte furturi.

Luni, 20 iunie, polițiștii din Carei, cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale și sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, l-au identificat și prins pe I. B. de 37 ani din Moftinu Mic, acuzat de comiterea unei tâlhării.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 18 spre 19 iunie, a bătut o tânără de 18 ani din Moftinu Mic, pe strada Viilor din Carei, lovind-o de mai multe ori, iar în timp ce era căzută, i-a furat poșeta în care avea telefonul mobil Samsung Galaxy și o sumă de bani.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este pricipalul bănuit și în comiterea a trei furturi din mașini, toate având ca mod de operare spargerea geamului, fapte rămase inițial cu autori necunoscuți.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție aproximativ 60%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 21 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei să sesizeze instanța competentă cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.