Stimulente pentru agenții economici care angajează elevi și studenți

munca

Agenții economici care încadrează în muncă elevi și studenți pe perioada vacanțelor, au obligaţia de a comunica agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază îşi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Agenții economici beneficiază, pentru fiecare elev și student, de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referință al asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Perioada maximă de acordare a stimulentului financiar este de 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic.

Pentru a beneficia de stimulentul mentionat, angajatorii încheie cu AJOFM Satu Mare o convenție în termen de 30 de zile de la data angajării.

Agenții economici interesați să angajeze pe perioada vacanței de vară elevi și studenți sunt invitați să își depună situația privind locurile de muncă vacante la AJOFM Satu Mare, pentru a putea direcționa elevii și studenții care sunt interesați ca pe perioada vacanței să ocupe un loc de muncă.

Pentru informații vă puteți adresa la AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica, nr. 36, telefon 0261770237, fax:0261770238. Ofertele se pot timite și pe adresa de e-mail ajofm@sm.anofm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.