Polițiștii au asigurat liniștea publică, în minivacanța de Rusalii

politisti

Peste 300 de polițiști sătmăreni au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.

Urmare a ordinului ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă și a dispoziției șefului Poliției Române, chestorul de Poliție Bogdan Despescu, în perioada 17-20 iunie, peste 80 de polițiști și 35 de autospeciale au acționat, zilnic, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru ca minivacanța de Rusalii să fie petrecută în siguranță.

Prezența activă a polițiștilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, iar numărul infracțiunilor săvârșite cu violență și cele de natură judiciară să se situeze sub media ultimilor ani, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română, și-au atins scopul.

Tot în această perioadă, polițiștii sătmăreni au constatat trei infracțiuni iar în cadrul activităților efectuate, au aplicat în total 826 sancțiuni contravenționale, în valoare de 120.545 de lei.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naționale, pentru ca cetățenii să se deplaseze spre zonele de agrement și să se întoarcă acasă în condiții cât mai sigure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.