Concurs de încadrare din sursă externă în sistemul penitenciar

penitenciar

Pentru încadrarea în corpul agenţilor şi ofiţerilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs mai multe posturi vacante.

Astfel, în cadrul Penitenciarului Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 12 locuri: 5 posturi de agent în sectorul operativ, bărbaţi; 1 post de ofițer managementul situațiilor de urgență; 1 post de ofițer sănătate și Securitate în muncă; 1 post de ofițer psiholog – reintegrare social; 1 post de ofițer asistent social; 1 post de agent contabil; 1 post de agent conducător auto și 1 post de agent fochist.

Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat complete, la structura de Resurse Umane din cadrul Penitenciarului Satu Mare este 11 iulie 2016, ora 15.00.

Detalii despre condiţiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi accesate pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Satu Mare, strada Mileniului nr. 2 tel. 0261/715488/89, interior 229.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.