Hoț surprins „la treabă” de proprietar, arestat preventiv

hotul

Un bărbat de 31 de ani din Turulung a fost surprins de proprietarul unei case în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din locuință. Hoțul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vineri, 17 iunie, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să fure mai multe bunuri.

Polițiștii au reușit identificarea hoțului, fiind vorba despre V. S. de 31 de ani din Turulung.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit că cel în cauză, după ce a intrat în locuință, se pregătise să fure un televizor LCD, pe care îl așezase deja într-o husă de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4.500 de lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Sâmbătă, 18 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.