Karateka de la CSM Satu Mare, la Campionatul Mondial de la Dublin

karate

Campionatul Mondial de karate pentru copii, cadeți, juniori și seniori WUKF Dublin (Irlanda) se desfășoară în perioada 16-20 iunie. Numărul de participanți înscriși la mondiale este de 2.285 de sportivi din cadrul a 72 federații.

România este prezentă cu 92 de sportivi, din care CSM Satu Mare are 12 karateka antrenați de Florin Mihali, Nicolae Kovacs și Florin Curileac care în același timp participă și la competiție.

După prima zi de concurs sportivii sătmăreni s-au calificat în patru finale, care se vor disputa duminică, 19 iunie și care vor decide medaliații cu aur:

-echipa Shobu Ippon cu: Igor Bălăcescu, Florin Curileac de la CSM Satu Mare și Dragoș Goana de la Rapid București;

-echipa de minicadeți feminin cu: Paula Ulici de la CSM Satu Mare, Bianca Iorga și Alexia Șerbănescu de la Rapid București;

-echipa de Rotativ și echipa de Shobu Sambon junioare cu aceeași componență Daiana Vancsa de la CSM Satu Mare, Andrea Top de la Ippon Mediaș și Denis Ciocoi de la CSU Brașov.

Meciurile Campionatul Mondial de Karate de la Dublin se transmit în direct live streaming. Link-urile se găsesc pe site-ul federației: http://www.wukf-karate.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.