UDMR și PNL vor conduce județul și municipiul Satu Mare

udmr

UDMR și PNL au bătut palma și au decis să-și susțină reciproc proiectele administrative atât în cadrul Consiliului Județean cât și la nivelul Consiliului municipal Satu Mare, Primăria municipiului reședință de județ și în consiliile locale și primăriile din județul nostru.

Astfel, PNL sprijină candidatul UDMR la președinția Consiliului Județean, iar liberalii vor primi cele două funcții de vicepreședinte CJ, respectiv o funcție de viceprimar în cadrul executivului municipiului Satu Mare.

PNL i-a desemnat pe cei doi vicepreședinți de la nivelul CJ, fiind vorba despre Alexandru Panea și Ioan Rus. Pentru una dintre funcțiile de viceprimar al municipiului Satu Mare, liberalii l-au propus pe Adrian Albu.

În continuare vă prezentăm comunicatul de presă transmis azi, 17 iunie, redacției noastre de organizațiile Județene ale UDMR și PNL Satu Mare:

„Conducerile organizațiilor județene Satu Mare ale UDMR și PNL au decis susținerea reciprocă a proiectelor administrative în Consiliul Județean, Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, Primăria Satu Mare, respectiv în consiliile locale și primăriile din județ.

Urmare a acestui parteneriat, liberalii vor sprijini candidatul UDMR la președinția Consiliului Județean, iar Uniunea va susține propunerile PNL de ocupare a celor două funcții de vicepreședinți ai CJ. În același timp, PNL va continua să fie partenerul UDMR în echipa de conducere a municipiului, acceptând o funcție de viceprimar.

Satu Mare este un județ multicultural, de aceea acest parteneriat între UDMR și PNL onorează ambele formațiuni. Respectăm astfel dorința electoratului din Satu Mare exprimată prin vot în 5 iunie, care a arătat clar că se dorește o schimbare semnificativă.

Practic, este o continuare a parteneriatului pe care l-am avut în ultimii doi ani în CL și CJ Satu Mare. Cele două formațiuni au avut și în ofertele electorale multe puncte comune privind dezvoltarea județului.

UDMR și PNL au susținut că este nevoie de o schimbare la nivelul administrației publice locale și că trebuie sa construim împreună durabil pentru sătmăreni.
Am căutat să fim permanent alături de locuitorii județului, indiferent de etnie, astfel încât sătmărenii să aibă în administrația locală un partener care îi susține.

Pataki Csaba

Președinte UDMR jud. Satu Mare

Kereskényi Gábor

președinte UDMR mun. Satu Mare

Romeo Nicoară

Copreședinte PNL

Adrian Cozma

copreședinte PNL”.

3 Comentarii la "UDMR și PNL vor conduce județul și municipiul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.