Dosar penal în cazul accidentului din Brașov

accident Foieni

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului din Braşov în care patru persoane şi-au pierdut viaţa.

Autocarul în care se aflau 31 de persoane, dintre care 28 de copii și trei adulți, era închiriat de către oficialii Palatului Copiilor din Iaşi de la o firmă privată. Anchetatorii au dispus controale atât la sediul firmei de transport cât şi la Palatul Copiilor.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş a fost înregistrată o cauză privind accidentul rutier petrecut în cursul zilei de astăzi, 17 iunie, între localităţile Braşov şi Făgăraş, soldat cu rănirea a mai multor persoane şi decesul a patru dintre pasagerii autocarului. Ulterior, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani din judeţul Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.