Accident cu patru morți și mai mulți răniți, în județul Brașov (Video)

accident

Un copil și trei adulți și-au pierdut viața într-un accident de circulație ce a avut loc azi, 17 iunie, în localitatea Perșani (județul Brașov). Un autocar în care se aflau 28 de copii și trei adulți s-a răsturnat într-o curbă, peste parapeții care separă sensul de mers.

Autocarul implicat în accidentul din Braşov aparţine Palatului Copiilor din Iaşi, iar pasagerii se deplasau la un concurs, în urma accidentului din localitatea Perşani, patru persoane decedând pe loc, iar alte 22 fiind rănite,

Prefectul de Brașov, Ciprian Băncilă a declanșat Planul Roșu de intervenție iar la fața locului intervin echipaje de descarcerare și ambulanțe ale Serviciului Județean și SMURD.

Traficul în zonă a fost blocat, iar victimele sunt resuscitate pe asfalt de echipajele de pe ambulanțe.

La fața locului au fost solicitate și două elicoptere MAI.

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că a luat legătura cu autorităţile în legătură cu accidentul petrecut pe drumul Braşov – Făgăraş şi transmite condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa.

„Am aflat cu tristeţe despre accidentul petrecut pe drumul între Braşov şi Făgăraş. Sper în însănătoşirea grabnică a tuturor celor răniţi şi îmi exprim sincere condoleanţe pentru familiile celor care au pierit. Am luat legătura cu autorităţile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecinţelor şi acordarea ajutorului la faţa locului”, a scris şeful statului vineri pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.