Peste 500 de joburi pentru medici și asistenți, disponibile la Târgul Virtual

medici

În perioada 13 iunie-3 iulie, peste 20 de companii de recrutare și spitale din Europa și America de Sud îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul medical cu sute de job-uri la Târgul Virtual.

Careers in White anunță începerea celei de-a VIII-a ediții a Târgului Virtual, loc în care cei care activează în domeniul medical pot găsi peste 500 de oferte de muncă în România, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Suedia, Norvegia, Danemarca, Columbia, Chile, Peru și nu numai. Timp de trei săptămâni cei care se află în căutarea unui job sunt așteptați să aplice online la cel mai mare târg virtual dedicat personalului medical din Europa, deschis 24 de ore din 24.

Candidații au posibilitatea să aplice de acasă, din fața unui calculator sau a unei tablete fără să fie nevoie să se deplaseze într-o anumită locație pentru a fi recrutați. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx aceștia au acces la platforma care le pune la dispoziție job-uri pentru medici din orice specializare, asistenți medicali, îngrijitori, stomatologi, moașe, absolvenți de Medicină și multe altele.

Cei care sunt în căutarea unui loc de munca trebuie să se înregistreze și să își încarce CV-ul pe platforma pe care se desfășoară târgul virtual, unde au acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Candidații au posibilitatea să discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat și astfel să obțină toate informațiile de care au nevoie.

Pe lângă salariile atractive care se situează între 7000 și 9000 de Euro pe lună pentru medicii specialisti în țări precum Norvegia, Suedia, Danemarca, UK, Franța sau Germania, cei care aleg să emigreze beneficiază și de cursuri de limbă straină, transport gratuit spre țara de relocare, traininguri, ajutor în găsirea unei locuințe, sprijin pentru relocarea întregii familii dar și posibilitatea de a prelua un cabinet medical cu tot cu pacienți de la un alt medic.

Accesul în cadrul Târgului Virtual este gratuit și oricine se află în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical poate să aplice online la

www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe www.careersinwhite.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.