Preselecții pentru „Românii au talent” la Carei

Romanii au talent

AFIS CAREI

Echipa de la „Românii au talent” vine la sfârșitul acestei săptămâni în județul Satu Mare. Întâlnirea cu talentele din județul nostru va avea loc sâmbătă, 18 iunie, la ora 15.00, în Sala „Deak Endre” a Centrului Cultural din Carei.

Cei care doresc să se facă cunoscuți și să-și demonstreze talentele pot suna la numărul de telefon 0751266303 sau să se prezinte sâmbătă la Centrul Cultural Carei.
Buna ziua,

Cu bucurie vă anunțăm că în perioada iunie-iulie 2016 echipa „Românii au talent” va veni în județul dumneavoastră în căutarea talentelor românești autentice.
Ne dorim ca în următorul sezon să continuăm promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea căutăm să-i cunoaștem pe membrii comunității dumneavoastră locale în număr cât mai mare.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din comunitatea dumneavoastră! De aceea ne dorim să colaborăm în descoperirea lor prin participarea la festivaluri, târguri, bâlciuri, zile ale orașului și diverse alte evenimente locale unde noi putem să-i cunoaștem pe cei mai talentați locuitori ai comunității dumneavoastră.

Căutăm oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, comici, coruri, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans șamd. De asemenea, ne dorim să descoperim talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în județul dumneavoastră”.

Vă mulțumim,

Alexandra Danciu-0751.266.303”, se arată în scrisoarea oficială trimisă Centrului de Cultură Carei de către echipa de la „Românii au talent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.