Dotări din Germania pentru Spitalul din Tășnad (Foto)

Veste îmbucurătoare pentru pacienții care se adresează Secției Exterioare Tășnad din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Astfel, la inițiativa lui Karl Galos, stabilit de mai multi ani în Germania, și a relațiilor lui personale, compania Heinen&Lowenstein, a donat aparatură medicală pentru Secția Tășnad, în valoare de aproximativ 25.000 de euro.

În dotarea Spitalului din Tășnad, au intrat: un incubator, două aparate mobile pentru oxigenoterapie, patru monitoare de supraveghere și urmărire a funcțiilor vitale ale pacienților precum și un aparat de măsurat bilirubina la sugari (fără înțepătură) aparate care vor îmbunătăți calitatea actului medical de care vor beneficia pacienții din zona Tășnad.

Acțiunea de predare-primire a aparaturii s-a petrecut zilele trecute la sediul companiei Heinen&Lowenstein din Bad Ems, localitate situată în landul Renania-Palatinat.
La eveniment au participat persoane din conducerea companiei, inițiatorul acestei acțiuni, Karl Galos, precum și delegația Spitalului din Tășnad alcătuită din Csilla Ludwig, dr. Lorand Dohi și coordonatorul medical al Secției Exterioare Tășnad, dr. Nagy Tünde.

spital1

spital2

spital3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.