Bacalaureat în siguranță

politisti

Pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor de Bacalaureat, șeful Poliției Române, chestorul de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul Afacerilor Interne, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

Astfel, la nivelul județului Satu Mare, pe durata examenului național de Bacalaureat, 38 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităților de învățământ, 28 de polițiști sunt de la structurile de ordine publică, iar șase sunt polițiști de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Române.

Efectivele de polițiști sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și prevenirea ambuteiajelor, în zona unităților de învățământ, sens în care toate cele 36 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.