Accident cu trei răniți lângă Orașu Nou

accident Calinesti

Un grav accident de circulație soldat cu trei victime a avut loc joi (9 iunie) seara, în jurul orei 22.25, pe DN 19, în afara localității Orașu Nou. Un tânăr de 19 ani din Negrești-Oaș a intrat în coliziune cu o remorcă nesemnalizată ce era tractată de un autorism de teren.

Efectuând verificările de rigoare, polițiștii au stabilit că la volanul jeep-ului se afla F. N. de 29 de ani din Racșa. Pe lângă faptul că nu era semnalizată, remorca avea aplicate plăcuțe de înmatriculare a căror valabilitate expirase.

La locul accidentului s-au deplasat polițiști dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare. Având în vedere starea gravă a uneia dintre victime, s-a solicitat și intervenția unui echipaj SMURD.

Una dintre ambulanțe a preluat o pacientă de 49 ani în comă severă, cu traumatism cranio-facial acut, cu fractură și infundare de os frontal, cu hemoragie internă, care a fost transportată la CPU Negrești-Oaș, iar apoi la UPU Baia Mare.

Soțul femeii, era conștient în momentul sosirii ambulanțierilor. Acesta prezenta un traumatism cranio-facial acut minor și fractură de antebraț. Victima a fost transportată la Spitalul din Negrești-Oaș.

Fiul celor doi soți, un tânăr de 19 ani, cel care conducea mașina care a intrat în remorcă, a scăpat cu policontuzii și escoriații. Tânărul a fost transportat de o ambulanță la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.