Țigări ascunse în saci de rafie (foto&video)

tigari1

tigari2

Polițiștii de frontieră au oprit miercuri, 8 iunie pentru control, în localitatea Livada, un Mercedes Sprinter, înmatriculat în județul Satu Mare. Mașina era condusă de Vasile Z., în vârstă de 29 de ani.

La controlul efectuat, polițiștii de frontieră au observat, în compartimentul de marfă, mai mulți saci de rafie de culoare albă în care se aflau țigări, fapt pentru care mașina a fost condusă la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii, oamenii legii au descoperit 4.400 pachete de țigări marca Rothmans, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare totală de 19.800 lei.

Şoferul a declarat că a cumpărat țigările din localitate Livada, de la un cetățean ucrainean ale cărui date de identitate nu le cunoaște. Totodată, acesta le-a spus polițiștilor de frontieră că mai are și acasă niște pachete cu țigări, pe care dorește să le pună la dispoziția polițiștilor.

Vasile Z. i-a condus pe polițiștii de frontieră la domiciliul său unde, într-o anexă a imobilului, într-un butoi de tablă, mai avea 400 de pachete de țigări marca Jin-Ling, cu marcaje duty-free Ucraina.

Întreaga cantitate de țigări, 4.800 pachete, în valoare de 21.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara în valoare de 22.500 lei a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.