Veste bună pentru fanii Campionatului European de fotbal

Euro2

ecran1

ecran2

Un ecran de mari dimensiuni va fi instalat pe platoul din Centrul Nou, unde vor putea fi vizionate meciurile de la Campionatul European de fotbal, turneu organizat în acest an în Franța. Pregătirile sunt în toi, instalarea ecranului a început de azi (8 iunie) dimineață. Intrarea în spațiul amenajat de pe platou va fi gratuită, spectatorii vor avea de plătit doar consumația de la mese. 

Potrivit organizatorilor ecranul va avea dimenisiunea de 6,5×4,5 metri. De asemenea, pe platou vor fi instalate mese dar și scaune pentru spectatori. Având în vedere că ecranul va fi orientat către dig, meciurile vor putea fi vizionate și de către specatorii care se vor așeza pe scările de pe platou.

Meciul de deschidere a Campionatului European de fotbal 2016, Franța – România, care va avea loc vineri, 10 iunie, pe Stade de France, va fi arbitrat de maghiarul Viktor Kassai, a anunțat UEFA. Partida se va juca de la ora 22.00.

Reprezentativa țării noastre va întâlni Elveția în data de 15 iunie, de la ora 19.00, iar apoi în data de 19 iunie, de la ora 22.00 vom juca cu Albania.

România face parte din Grupa A alături de Franța, Elveția și Albania.

În cadrul Campionatului European de fotbal se vor juca 51 de meciuri.

2 Comentarii la "Veste bună pentru fanii Campionatului European de fotbal"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.