Liviu Dragnea: „Am pierdut trei reședințe de județ – Botoșani, Satu Mare și Ploiești”

liviu-dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea a subliniat în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național (CexN) de marți, 7 iunie, că partidul pe care îl conduce a câștigat șase municipii reședință de județ pe care nu le avea până acum (Bacău, Târgoviște, Galați, Zalău, Turnu Severin și Pitești), însă a pierdut alte trei, printre care și pe cea de la Satu Mare.

„Avem reședințe de județ câștigate pe care nu le-am avut până acum — Bacău, Târgoviște, Galați, Zalău, Turnu Severin, Pitești. Am și pierdut trei — Botoșani, Satu Mare și Ploiești. Am discutat foarte serios cu fiecare președinte de organizație, sunt câteva județe unde s-ar fi putut obține rezultate mai bune”, a declarat liderul PSD.

De asemenea, în cadrul CexN s-a discutat despre stadiul negocierilor pentru formarea majorităților în Consiliile județene.

„Avem majoritatea singuri în 14 județe, în 11 facem majoritate cu ALDE, în două cu UNPR și ALDE, deci în total 27 de județe unde putem singuri sau împreună cu ALDE și UNPR să facem majoritățile. Am luat o decizie politică în Comitetul Executiv Național ca majoritățile cu prioritate să se facă cu ALDE și UNPR acolo unde se poate. (…) Mai sunt posibilități și în alte județe unde putem constitui majorități și cu alte formațiuni politice, dar negocierile sunt în curs”, spune Liviu Dragnea.

2 Comentarii la "Liviu Dragnea: „Am pierdut trei reședințe de județ – Botoșani, Satu Mare și Ploiești”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.