Festivalul Muzicii de Stradă, la a III-a ediție (foto&video)

Peste aproape o lună, între 1 și 3 iulie, muzica stradală va răsuna din nou în oraş. A III-a ediţie păstrează elementele principale din anul precedent, dar aduce și câteva îmbunătăţiri calitative în program.

Toate informaţiile cu privire la festivalul din acest an se găsesc pe site-ul www.streetmusic.ro. Sloganul evenimentului rămâne acelaşi: „Împreună dăm viaţă oraşului!”.

Ziua „zero” al festivalului va avea loc în municipiul Carei. Astfel, careienii vor avea parte de o „degustare” de muzică stradală, artiştii vor performa în trei locaţii amplasate în centrul Careiului.

Concursul muzical va fi organizat similar anului precedent. Premiul cel mare este de 2.000 de euro, iar muzicienii se pot înregistra până în 17 iunie. Potrivit organizatorilor și-au anunțat deja prezența muzicieni din Slovacia, Bulgaria şi din Marea Britanie.

Invitaţii speciali vor susţine concerte deosebite pe scena principală de pe pasajul Coposu.

Sponsorul principal al evenimentului este Draxlmaier Group.

„Este un eveniment care se dezvoltă în fiecare an și se reinventează mereu, introducând atracții și elemente inovative. Considerăm că aduce culoare și plusvaloare în paleta programelor culturale din orașul nostru. Am decis să fim din nou sponsorul principal al acestui eveniment întrucât dorim să susținem spiritul inovativ și să aducem o contribuție activă la viața culturală a comunității din care face parte și Draxlmaier Group” a declarat reprezentantul companiei.

Ca premieră în oraş, festivalul va avea şi o aplicaţie pe mobil pentru vizitatori: FestivApp, dezvoltat de Codespring.

Festivalul este organizat de Asociaţia Culturală pentru Tinerii din Satu Mare (SZAFKE), în colaborare cu Asociaţia „SamStudia”.

Societăţile comerciale care sunt interesate de susţinerea festivalului sunt invitate să ia legătura cu organizatorii pe adresa hello@streetmusic.ro.

Balcony Players

Balcony Players02

Bandof-StreetS

dynamite02

Junius7DRX2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.