Au început înregistrările pentru Maratonul de solidaritate

Maraton

Indiferent de vreme, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare îi așteaptă pe toți cei interesați la a X-a ediție a Maratonului de solidaritate. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 11 iunie.

În ziua evenimentului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07.45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 08.45.
Ruta maratonului va fi următoarea: P-ţa Libertăţii nr. 20 – str. Ștefan cel Mare – str. Ady Endre – str. Gheorghe Barițiu – str. Gorunului – Aquaparc Aquastar (str. Gorunului 8 – intrarea din spate).

În acest an participanții vor parcurge aproximativ 6 km și la final vor ajunge în Aquaparcul Aquastar unde vor avea parte de mai multe surprize, o porţie de mici și o apă în mod gratuit, programe distractive şi tombolă specială cu multe multe premii.

Activitățile de după maraton se vor desfășura pe un teren separat de piscine aparținând zonei de agrement. Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului, iar cei care doresc să beneficieze opțional de posibilitatea de bălăceală la jumătate de preț să aducă costum de baie.
După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuzul Transurban numărul 3.

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare care costă 10 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste trei persoane este 8 lei pe persoană, pentru pensionari și pentru clase cu peste 15 participanți câte 5 lei pe persoană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.