Trei medalii pentru „Royal Dance Club” la Concursul Național de la Dej

dans

Sportivii de la „Royal Dance Club” Satu Mare au participat în data de 28 mai la cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de dans sportiv „Cupa Latino Angels” de la Dej, unde dansatorii noștri au obținut o medalie de aur, două de argint, iar o pereche s-a calificat în finala competiției.

La Concursul Național de dans sportiv au participat peste 300 de perechi din țară, iar Ovidiu Ignat a fost invitat ca arbitru la această competiție.

Cele trei perechi de la „Royal Dance Club” au avut o evoluție remarcabilă la această competiție, obținând următoarele rezultate la diferite categorii de vârstă și clasă:

Denis Coșarcă – Carina Cociota: locul III la Open Basic Standard (vârsta 12-15 ani);

Nicolas Pop – Iulia Chilințan: locul I la Debutanți 1 dans și locul III la două dansuri (vârsta 12-15 ani);

Victor Lăzărescu – Georgiana Petrovai: locul VI la clasa Hobby (vârsta 12-13 ani).

„Royal Dance Club” a participat în data de 4-5 iunie la Timișoara la Concursul Internațional de dans sportiv „Romanian International Dance Cup” 2016 unde clubul sătmărean a fost reprezentat de două perechi.

În cadrul competiției, perchea Ciprian Marița – Oana Bumba (Foto) a obținut locul I în finala concursului open standard 14-15 ani.

La Concursului Internațional de dans sportiv au participat peste 500 de perechi din țară și străinătate. Meritul aparține atât sportivilor cât și antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cristian Cordea Mikle și Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.