„Insula de bucurie” a adunat zeci de zâmbete

Stea1

Stea2

„Zâmbete în insula de bucurie” a ajuns vineri, 3 iunie, şi la copiii Asociaţiei „Stea” din Satu Mare. Evenimentul a avut loc cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului”.

Alături de organizatori au fost prezenți copiii clasei I-a B de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Satu Mare, însoţiţi de învăţătoarea Adriana Calai şi de părinţi.

La început timizi, împărţiţi pe două grupe între gazde şi invitaţi, au acceptat apoi ajutorul celor mari astfel că în scurt timp copii au cântat şi s-au jucat împreună. Voluntarii Asociaţiei „Stea” i-au provocat într-un joc în care cei mici au putut comunica reuşind astfel să se cunoască mai bine.

Ca la orice petrecere pe lângă distracţie programul a fost complectat cu pizza, şampanie, cadouri şi momentul mult aşteptat tortul festiv. Micii beneficiari ai Asociaţiei „Stea” au fost profund impresionaţi la apariţia artificiilor, au aplaudat şi au cântat „La Mulţi Ani !” cu lacrimi de bucurie în ochi.

A fost un moment unic pentru faptul că fără prejudecăţi, copii din două medii sociale diferite au stat la un loc, au interacţionat, s-au jucat şi au sărbătorit împreună „Ziua Internaţională a Copilului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.