A intrat cu basculanta în curtea unei case

camion

Șoferul unui camion a făcut azi (7 iunie) după-amiază prăpăd în localitatea Cărășeu. Acesta a intrat cu basculanta direct în curtea unei case. În afară de șofer, în mașină mai erau și alte trei persoane. Din fericire, nu au fost victime.

Din primele informații reiese că o mașină a încercat să depășească autoutilitara, moment în care, având în vedere că drumul este destul de îngust, șoferul camionului s-a speriat și a tras dreapta de volan, intrând într-un stâlp, pe care apoi l-a tras după el până în curtea unei case.

În urma accidentului a fost avariat și un punct de distribuție a gazelor naturale. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Electrica, Poliție și pompieri. Situația a fost remediată.

„Două echipaje de pompieri sătmăreni au intervenit de urgență astăzi, în jurul orei 14.02 în localitatea Cărășeu unde un camion, ieșind de pe carosabil a intrat în coliziune cu un stâlp electric de unde a ricoșat în gardul unui imobil, în vecinătatea căruia exista o țeavă de gaz pe care a fisurat-o. Concomitent cu asigurarea zonei, salvatorii au evacuat persoanele din locuințele învecinate, oprirea gazelor și a curentului electric fiind efectuată de personalul autorizat, în timp operativ, neexistând pericol de explozie deoarece evenimentul s-a produs într-un spațiu deschis”, spun pompierii.

Din fericire nu au existat victime, cele patru persoane aflate în camion la momentul accidentului, prezentau răni superficiale și au refuzat transportul la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.