Service auto pentru mașinile adaptate persoanelor cu handicap

Azi, 3 iunie, a fost inaugurat singurul service auto din regiunea de nord-vest a țării, pentru mașinile adaptate persoanelor cu handicap. Service-ul se află pe strada Gorunului nr. 1, proiectul fiind realizat prin finanțare europeană.

La inaugurare au participat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef dar și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, Mariana Dragoș.

De altfel, cel de la Satu Mare este singurul service auto de acest fel din nord-vestul României, în țară existând alte două în Ilfov și Harghita.

Pentru a evita neplăcerile și aglomerația, adaptarea auto se execută numai pe bază de programare.

Documente necesare: act de identitate (CI sau buletin); acte care să ateste dreptul de proprietate asupra mașinii ce urmează a fi adaptată și anume: carte de identitate a autovehiculului, talon emis de autoritățile române, cartea de identitate originală a autovehiculului și respectiv fișa de înmatriculare din țara de origine (cele două briefuri în cazul mașinilor înmatriculate în altă țară ) sau factură sau contract de vânzare – cumpărare, în cazul în care mașina nu a fost încă înmatriculată cu numele beneficiarului și certificatul de handicap al beneficiarului (este absolut necesar pentru a obține scutirile fiscale acordate conducătorilor auto cu dizabilități locomotorii conform legii).

service1

service2

service3

service4

service5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.