Polițiștii au dat amenzi de peste 25.000 lei

amenzi

În cursul zilei de miercuri, 1 iunie, poliţiştii rutieri au constatat două infracţiuni de conducere auto sub influența alcoolului și au reţinut opt permise de conducere pentru consum de alcool la volan, din care două în urma săvârșirii de infracțiuni iar șase la regimul contravențional.

Astfel, în cadrul acțiunii desfășurate pe DN1 C, a fost identificat în trafic F. K. de 50 de ani din Livada, în timp ce conducea un autoturism, deși anterior consumase băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie a vaporilor de alcool emanaţi de 0,47 mg/l.

În aceeași localitate a fost identificat la volan și M. O. de 47 de ani din Livada care a condus un autoturism având o concentraţie a vaporilor de alcool emanaţi de 0,55 mg/l.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru alte neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 191 de sancţiuni contravenţionale iar pentru alte abateri au mai fost reținute șapte permise, în vederea suspendării dreptului de a conduce. Valoarea amenzilor depăşeşte suma de 25.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.