Gabor Kereskenyi: „Am făcut o campanie adevărată din uşă în uşă, de la om la om”

Kereskenyi Gabor

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 1 iunie, candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a rezumat concluziile campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 5 iunie. „Stau cu conştiinţa curată că noi am făcut o campanie pozitivă, am făcut o campanie adevărată din uşă în uşă, de la om la om”, spune liderul UDMR.

Kereskenyi spune că în această perioadă a luat legătura cu aproape 15.000 de sătmăreni și că împreună cu staff-ul să de campanie a vizitat un număr de 300 de străzi.

„Am vorbit cu sătmărenii și am dialogat cu ei la toate piețele municipiului. Vreau să vă spun, la modul foarte sincer că mi-a părut foarte, foarte bine că programul nostru de dezvoltare a municipiului Satu mare coincide cu părerea sătmărenilor. Am primit mesaje foarte pozitive și într-o proporție de 95% am primit feed-back-uri bune. Vreau să vă spun că am primit și critici, atât UDMR-ul cât și eu personal. Și dacă vreau să fiu sincer, trebuie să recunosc și eu, că de-a lungul celor opt ani cât a condus UDMR-ul acest oraș, nu a fost totul roz. Știți și dumneavoastră că tot timpul este loc și de mai bine. Dar acum avem o echipă foarte bună, avem o echipă serioasă, avem alături de noi colegii de la Forumul German cu care sunt ferm convins că vom putea face schimbarea în bine în acest oraș”, a declarat Kereskenyi.

Totodată, Kereskenyi spune că, împreună cu echipa sa a făcut o campanie curată și pozitivă, de la om la om.

„Stau cu conştiinţa curată că noi am făcut o campanie pozitivă, am făcut o campanie adevărată din uşă în uşă, de la om la om. Consider că noi ne-am făcut treaba, acum urmează sătmărenii, acum este rândul lor a celor care aşteaptă schimbarea, pentru că duminică se va decide dacă sătmărenii vor un primar tânăr, cinstit, sătmărean, sau vor în continuare un primar corupt de la PSD. Asta e miza zilei de duminică. Şi eu aş dori să îi îndemn pe toţi sătmărenii, indiferent de opţiunea lor, să iasă la vot, pentru că se poate face schimbarea”, a subliniat Kereskenyi.

Candidatul UDMR a subliniat și faptul că după alegerile locale, UDMR va încheia parteneriate cu formațiunile politice care doresc să pună umărul la dezvoltarea orașului.

Un Comentariu la "Gabor Kereskenyi: „Am făcut o campanie adevărată din uşă în uşă, de la om la om”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.