Surprize de „Ziua Copilului” la Negrești-Oaș

Cu ocazia „Zilei copilului”, micuții din Negrești-Oaș vor avea parte de distracție și multe surprize. Acțiunile dedicate acestei zile vor avea loc miercuri, 1 iunie. Manifestările vor începe de la ora 08.00, cu „Ziua Porților Deschise la Primărie”, acolo unde cei mici vor fi primari pentru o zi, în cadrul acțiunii intitulate „Primarul copiilor”.

La ora 10.00, în Muzeul în aer liber al Țării Oașului va începe „Carnavalul copiilor”. Cei mici vor avea parte de face-painting, desene pe asfalt, muzică și divertisment cu clown, ateliere de lucru pe diverse teme și, nu în ultimul rând, de un spectacol distractiv pentru copii. Nu vor lipsi dulciurile şi multe alte surprize.

„Vă aștept mâine, de la ora 10.00, cu mic cu mare la Muzeul în aer liber unde organizăm Ziua Copilului. Am pregătit un program special, distracție și multe surprize pentru toți copiii”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură, Muzeul Țării Oașului și instituțiile de învățământ din oraș.

Negresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.