Varujan Vosganian: „Adrian Ștef ar fi o mare șansă pentru acest oraș”

Varujan Vosganian

ALDE

Senatorul Varujan Vosganian a venit azi, 30 mai, la Satu Mare să-l susțină pe Adrian Ștef la Primăria municipiului reședință de județ. În cadrul unei conferințe de presă, Vosganian a declarat că Adrian Ștef „ar fi o mare șansă pentru acest oraș”.

La întâlnirea cu jurnaliștii a participat atât candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului, Adrian Ștef, cât și deputatul Ovidiu Silaghi, președintele Organizației Județene al Alianței Liberalilor și Democraților Europeni Satu Mare.

„Am participat la campania lui electorală (este vorba despre Adrian Ștef) din 2012, am fost martorul promisiunilor sale și acum cred că este firesc să răspund împreună cu el la ceea ce a făcut și, dacă este meritoriu, să garantez în continuare. Vă mărturisesc că sunt mândru că am participat în 2012 la campania sa victorioasă pentru că am văzut că acești patru ani au fost rodnici pentru județul Satu Mare. Am lecturat materialul cu realizările sale, ele sunt de invidiat. Vă mărturisesc că am fost în multe județe în campanie și nu am văzut până acum un document atât de elocvent în legătură cu activitatea unui președinte de consiliu județean. Am venit să susțin din toată inima candidatura lui Adrian Ștef, ar fi o mare șansă pentru acest oraș. Alegerea lui Adrian Ștef ar putea să contribuie la redeschiderea orașului și la dinamizarea lui”, a declarat Varujan Vosganian.

În luarea de cuvânt, Adrian Ștef și-a arătat convingerea că va câștiga alegerile locale din 5 iunie, și că până acum se poate baza pe cel puțin 7.000 de voturi.

„În momentul în care am decis cu colegii mei că pornim această candidatură pentru Primăria municipiului Satu Mare am fost îndemnați de foarte mulți sătmăreni. Dovada face și faptul că în momentul de față avem peste 7.000 de simpatizanți care și-au arătat interesul de a vota candidatura mea la Primăria municipiului Satu Mare. Sunt angajamente care le avem la sediu, oameni care vor să voteze Adrian Ștef”, a declarat candidatul ALDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.