Seri Pozitive: „Femeia – între carieră și familie”

Seara pozitiva iunie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iunie este „Femeia – între carieră și familie”, iar invitata serii este sociologul Natalia Ignat. Evenimentul din acaestă lună va avea loc la data de 7 iunie, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, etaj 1.

De la începutul vieţii suntem îndrumaţi să ne alegem o profesie, învăţăm şi suntem susţinuţi să ajungem acolo unde visăm, să devenim cei mai buni profesionişti în domeniul ales şi să realizăm cariera de succes. Societatea de azi a evoluat mult, iar sexul feminin a devenit mult mai independent şi mai încrezătoare în propriile puteri. Femeia zilelor noastre îşi stabileşte principii şi valori, învaţă, îndrăzneşte, munceşte, luptă şi îşi clădeşte cariera de succes şi familia perfectă.

Dar viaţa nu e mereu aşa cum o plănuim, reuşim la un moment dat să ne dăm seama că avem afinităţi în alte domenii decât cele pe care le-am studiat sau am fost îndrumaţi şi plus întâlnim sufletul pereche mai repede decât ne-am programat. Ajungem să muncim prea mult şi uităm să acordăm atenţie familiei sau suntem prea dedicate familiei şi nu ne împlinim profesional, întâlnim obstacole şi simţim că totul scapă de sub control, timpul devine inamicul nostru. Ca femei, ajungem la un moment dat să alergăm între carieră şi familie, oare care este mai importantă pentru tine?

Cum reușește femeia puternică şi totodată sensibilă şi sufletistă să exceleze în ambele planuri? Sau cum reuşeşte să adune resursele necesare pentru a păstra echilibrul între cariera de succes şi frumoasa familie?

Sunt Natalia Ignat, sociolog, formator, specialist în domeniul resurselor umane. Consider că femeia are puteri extraordinare şi o voinţă de fier, aşadar indiferent de vârstă, profesie sau statut cred cu tărie în capacitatea ei de a aduce un echilibru optim între carieră şi familie.

Te aştept cu drag la o „Seară Pozitivă” să descoperim că avem puterea şi energia de a găsi echilibrul între carieră şi familie.

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/femeia-intre-cariera-si-familie/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.
PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.