Peluza Sud răspunde acuzațiilor aduse de Dorel Coica Galeriei Olimpia

Peluza sud

Suporterii Peluzei Sud resping acuzațiile aduse la adresa Galeriei Olimpiei de primarul Dorel Coica. Edilul a declarat într-o conferință de presă susținută azi, 30 mai, că Adrian Ștef, Kereskenyi Gabor, Butka Gergely și Catrinel Raț sunt cei care au regizat huiduielile din noaptea de sâmbătă, 29 spre duminică, 30 mai, la Zilele Orașului Satu Mare și că aceștia s-au folosit de Galeria Olimpiei.

„Galeria Olimpiei, Peluza Sud a fost acuzată de către primarul Dorel Coica, prin intermediul presei online, de colaborarea acesteia cu anumiți politicieni sătmăreni, cu scopul de a boicota prezența dânsului în cadrul concertului de sâmbătă seara din Piața 25 Octombrie.

Peluza Sud dezminte acuzațiile false aduse de către primar. Spre deosebire de mulți alții care se lasă ușor impresionați de pungulițele cu material electoral, membrii galeriei Olimpia nu sunt de vânzare și nu sunt pionii nici unei grupări politice. Poate părea surprinzător, dar huiduielile cel mai probabil au fost doar o expresie a libertății de exprimare a cetățenilor sătmăreni, cărora nu i-au priit micii degustați în acea seară fatidică.

Puși în fața alegerii între concertul din Piața 25 Octombrie și vizionarea finalei Champions League, membrii galeriei Olimpia, vă puteți lesne da seama că au ales ultima variantă. Cu această ocazie, îl roagă pe domnul primar Dorel Coica să-și verifice sursele informaționale înainte de a împroșca cu noroi o galerie care nu se pretează la asemenea manifestări cu iz electoral.

Membrii galeriei Olimpia nu sunt lăutarii nimănui, dacă și-ar fi dorit această carieră ar fi îmbrățișat calea politicii. Singura cauză pentru care Peluza Sud cântă e fotbalul, mai precis pentru Olimpia Satu Mare”, spun suporterii de la Peluza Sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.