Sătmărean, implicat într-un accident mortal în Pitești

accident

Un bărbat de 72 de ani și o femeie de 37 de ani au murit într-un accident rutier produs, vineri, 27 mai, pe DN 65B, la intrarea în municipiul Pitești. În accident a fost implicat și un bărbat de 47 de ani din Satu Mare, aflat la volanul unei autoutilitare. Acesta transporta materiale textile.

„Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 72 de ani, care conducea un autoturism din direcția autostrăzii A1 către Pitești, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani din Satu Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.

În urma impactului au murit șoferul autoturismului și o femeie de 37 de ani, pasageră în aceeași mașină, pe care bătrânul o luase la ocazie. Bărbatul din Satu Mare a scăpat cu răni ușoare.

„A venit tare, direct pe contrasens, direct la 45 de grade. M-am trezit cu mașina aia în față”, le-a declarat anchetatorilor bărbatul din Satu Mare.

În urma impactului autoutilitara a fost aruncată pe contrasens, noroc însă că la acea oră nici o altă mașină nu era pe șosea.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.