„Maratonul de solidaritate”, la a X-a ediție

maraton

„Caritas” Satu Mare organizează în data de 11 iunie, a X-a ediție a „Maratonului de solidaritate”. Scopul acțiunii din acest an este sprijinirea familiilor sărace.

În ziua evenimentului participanţii vor putea procura carduri de participare în faţa sediului Organizaţiei „Caritas” (P-ţa Libertăţii nr. 20) de la ora 08.00, iar startul se va da la ora 08.45. Ca în fiecare an, şi de data aceasta se pot face preînregistrări la secretariatul organizaţiei în perioada de 6-10 iunie, între orele 08.00 şi 16.00.

Anul acesta participanții vor ajunge în Aquaparcul Aquastar, unde vor avea parte de mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Maratoniștii vor avae de parcurs următoarea rută: P-ţa Libertăţii nr. 20 (în faţa Parohiei Romano Catolice) – Piaţa Libertăţii, ieşire spre str. Ștefan cel Mare – str. Ady Endre – str. Gheorghe Barițiu – str. Gorunului – Aquaparc Aquastar (str. Gorunului nr.8).

Activitățile de după maraton se vor desfășura în Aquaparc, pe un teren separat aparținând zonei de agrement, iar după eveniment, participanții vor putea procura opțional bilete de intrare în Aquastar cu 50% reducere pe baza cardurilor de participare (reducerea este valabilă doar în ziua evenimentului).

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare, care costă 10 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste 3 persoane este 8 lei pe persoană, pentru clase cu peste 15 participanți, câte 5 lei pe persoană, iar pentru pensionari tot 5 lei.

După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuzul, transportul fiind gratuit pe baza cardului de participare.

Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.