Candidatul PNȚCD, Adelin Ghiarfaș, susținut de comunitatea Romanian Independent Organization

Adelin Ghiarfas

Candidatul PNȚCD la Primăria municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, este singurul candidat sătmărean susținut de către comunitatea Romanian Independent Organization. Susținerea din partea comunității a venit doar după ce Adelin Ghiarfaș a transmis declarația sa de avere. Candidatul Ghiarfaș este considerat de comunitatea Romanian Independent Organization cel mai potrivit candidat pentru Primăria Satu Mare și pentru sătmăreni.

Iată ce spun membrii acestei comunități în postarea lor de pe grupul Romanian Independent Organization de pe Facebook din 24 mai.

„Cetățeni români, este timpul să votăm o NOUĂ clasă politică! Indiferent de apartenență sau culoare politică, Români de pretutindeni UNIȚI-vă să ajutăm oameni corecți, cinstiți care să pună interesul cetățeanului din coadă înaintea interesului personal. Votați oameni fără cazier, fără averi nejustificate și necalculate, oameni care doresc să ajute. Este timpul să avem oameni/lideri capabili care să reprezinte cu onestitate interesele până la ultimul cetățean din coadă.

Candidatul NOU la Primăria Satu Mare este Adelin Cristian Ghiarfaș, în vârstă de 39 ani, un profesionist ce activează în domeniul bancar ca și director de sucursală de peste zece ani. De profesie economist, drumul și l-a creat singur prin forțe proprii, în domeniul privat unde doar prin competențe profesionale și perseverență (calități excepționale în leadership) te poți ridica la un nivel de performanță nu numai național dar și internațional”.

O zi mai târziu, pe data de 25 mai, apare o nouă postare a celor de la Romanian Independent Organization:

„Cetățeni Sătmăreni, este timpul să schimbăm clasa politică cu oameni noi! Adelin Cristian Ghiarfaș candidează la Primăria Satu Mare și este de profesie economist. Drumul și l-a creat singur prin forte proprii în domeniul privat unde doar prin competențe profesionale și perseverență (calități exceptionale in leadership) te poți ridica la un nivel de performanță. A dat dovadă de implicare, experiență profesională, integritate, corectitudine, consecvență, gândire antreprenorială prin crearea de oportunități, putere de decizie, asumarea și acceptarea consecințelor propriilor acțiuni. Încurajează implicarea fiecărui sătmărean în viața orașului.

Aici veți găsi pagina dânsului unde vă puteți conecta și contribui la programul dânsului. De asemenea veți găsi activitățile întreprinse în oraș:

https://www.facebook.com/adelincristianghiarfas/

Dânsul are planuri de reducerea taxelor și cheltuielilor locale și prin discuțiile și analizele de business a altor municipii a dovedit nu numai o dată că este posibil.

Găsiți aici video-ul: https://www.youtube.com/watch?v=hgliSjGByjk

Dânsul este interesat în promovarea și raportarea acestor rezultate nu numai trimestriale dar și anuale când va răspunde în fața cetățenilor cât la sută din priorități au fost îndeplinite pentru un oraș unde calitatea vieții va fi primordială.

Iată câteva spicuiri din mesajul d-lui Adelin Cristian Ghiarfaș:

„Mă adresez vouă în calitate de sătmărean, care crede cu tărie în renașterea acestui oraș. Satu Mare ești TU Satu Mare sunt Eu. Satu Mare este căminul nostru, vatra noastră. Aici ne-am născut, aici am ales să trăim, aici ne-am întemeiat familii, aici copiii nostri au venit pe lume, aici este casa noastră, aici este VIITORUL nostru. Împreună putem reda strălucirea și demnitatea orașului ! Uniți Tu și cu Mine suntem o FORTA. Împreună putem reda strălucirea și demnitatea orașului ! Am credinta ca abordarea politică atât la nivel national cât și local trebuie sa se schimbe! Cred într-o abordare politică pe principii și valori, în care Moralitatea, Profesionalismul, Integritatea, Demnitatea aleșilor trebuie să fie o condiție intrinsecă, esențială și nu un moft pentru toata tara ! Cred cu tărie că Satu Mare are oameni valoroși, creativi, inventivi, specialiști de valoare, care pot schimba ceva ! Acum este timpul lor, acum este momentul să ne facem auziti! Cred cu tărie că împreună, uniți vom schimba viitorul! Multumesc.

Adelin Cristian Ghiarfaș

Candidat la Primăria Municipiului Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.