Posibilă grevă la Transurban

Ionut Bujor

După ce nu s-a ajuns la o înțelegere cu sindicatele, angajații de la Transurban ar putea să intre de săptămâna viitoare în grevă generală, ceea ce ar paraliza transportul în comun din municipiul Satu Mare.

Prezent la ședința de astăzi, 26 mai a Consiliului Local Satu Mare, directorul SC Transurban SA, Ionuț Bujor a declarat că „următoarea întâlnire cu sindicatul va avea loc luni (30 mai). Dacă nu ajungem la o înțelegere, este foarte posibil ca atunci să fie declanșată o grevă generală, lucru ce ar bloca transportul public în comun. Dacă am da curs cerințelor sindicatului atunci am depăși bugetul societății și am încălca legea. Dacă se ajunge la o situație de reorganizare a societății am putea satisface cerințele sindicatului, dar acest lucru durează până la trei luni”.

În luarea de cuvânt, Adrian Albu a făcut apel la angajații societății să aibă răbdare până după alegerile din 5 iunie, iar apoi se vor purta discuții cu sindicatul de la Transurban. „Suntem înainte de alegeri și nu trebuie să transformăm această problemă într-una politică”, a subliniat Albu.

2 Comentarii la "Posibilă grevă la Transurban"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.