Vezi când se va deschide magazinul Dedeman în Satu Mare

Dedeman

Magazinul Dedeman de pe Drumul Careiului din Satu Mare își va deschide porțile până la sfârșitul lunii august 2016, spune Dragoș Paval, cel care împreună cu fratele său, Andrei, dețin cel mai mare retailer de bricolaj la nivel local.

„În prezent avem în construcție două magazine, la Satu Mare și Oradea pe care le vom inaugura până la finalul lunii august. În același timp, avem în curs de autorizare mai multe magazine, pe care vom începe să le construim odată cu obținerea Autorizației de Construcție, iar în cursul săptămânii viitoare vom începe lucrările la magazinul din Băneasa, care va fi cel mai reprezentativ spațiu comercial Dedeman”, spune Dragoș Paval.

În medie magazinele Dedeman au suprafețe cuprinse între 6.000 și 18.000 metri pătrați, investiția medie într-o astfel de unitate situându-se în jurul pragului de 10 milioane de euro, iar numărul de angajați ajunge la 200.

Potrivit datelor companiei, Dedeman a înregistrat anul trecut afaceri de peste 4,3 miliarde de lei, în creștere cu 28% față de nivelul înregistrat cu un an în urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.