Ce spune Kereskenyi despre Mall-ul NEPI

Kereskenyi Gabor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 25 mai, candidatul UDMR pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, spune că reprezentanții NEPI, cu care a avut mai multe discuții, se arată îngrijorați că numele lor „este folosit de primarul în funcție pentru scopuri electorale”.

„Reprezentanţii societăţii NEPI sunt îngrijoraţi şi nu sunt de acord ca denumirea societăţii, şi o investiţie mare, respectiv o societate multinaţională de anvergura NEPI, să fie folosită de primarul în funcţie pentru scopuri electorale. Am spus de nenumărate ori, avem nevoie de investiţie de genul acesta, avem nevoie de un mega mall în municipiul Satu Mare, dar în primul şi în primul rând, şi aceasta este şi menirea colegilor consilieri, ca aceste hotărâri să fie în perfectă legalitate”, spune Kereskenyi.

Deputatul sătmărean sspune că proiectul NEPI se află pe ordinea de zi a ședinței de joi, 26 mai a Consiliului Local.

„Şi acum în şedinţa de mâine este pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind revocarea hotărârii prin care Consiliul Local a decis vânzarea unui teren către această societate. Din păcate, Prefectura a sesizat acest lucru pe care consilierii noştri l-au sesizat la rândul lor, că sunt probleme juridice cu acele terenuri, sunt nişte construcţii de utilităţi publice în acel teren şi iată că Prefectura a cerut în prima fază revocarea hotărârii”, a mai subliniat Kereskenyi.

Un Comentariu la "Ce spune Kereskenyi despre Mall-ul NEPI"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.