Adrian Cozma și-a prezentat echipa pentru Consiliul Local Satu Mare

PNL

Primii șapte candidați de pe lista propusă de PNL Satu Mare pentru viitorul Consiliu municipal s-au prezentat astăzi, 25 mai, în cadrul unei conferințe de presă.

La întâlnirea cu jurnaliștii, alături de Adrian Cozma au participat: președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, Doina Feher, Adrian Albu, Augustin Iștoc, Gheorghe Stan, Victor Cernea și Tudor Dragomir.

„Este o parte a echipei cu care vom merge în Consiliul local, la Primăria Satu Mare, pentru a face ordine în Primărie, ordine în oraș. Considerăm că Satu Mare are nevoie de o schimbare, are nevoie de un restart liberal. Trebuie să ne ghidăm după orașele cu primari liberali care au demonstrat că se poate. Se poate la Oradea, se poate la Arad, se poate la Timișoara, se poate la Cluj, se poate la Târgu Mureș, mai nou se poate și la Zalău. În condițiile astea, o cred și o spun apăsat: se poate și la Satu Mare. Cred că alături de această echipă voi putea duce orașul Satu Mare în liga orașelor de top”, a subliniat candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Adrian Cozma.
În continuare candidații PNL la Consiliul Local s-au prezentat în fața jurnaliștilor, subliniind și câteva dintre proiectele pe care și le-au propus în mandatul 2016-2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.