Peste 200 de participanți la „Tour de Tur” (Foto)

ciclisti1

ciclisti2

ciclisti3

Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Câmpia Turului au reprezentat locul de desfășurare a competiției „Tour de Tur”. Pe terenul variat al zonei, cei 210 concurenți au avut posibilitatea să aleagă între două trasee cu lungimi diferite: „Race” (30 km) și traseul „Maraton” (60 km).

Ediția a adus record nu numai în ceea ce privește numărul concurenților, dar și din punctul de vedere al provenienței lor. Faptul că, pe lângă participanții sătmăreni au venit concurenți din Polonia, Germania, Ungaria, Baia Mare, Carei, Oradea, Cluj, Brașov, Lupeni, București, demonstrează că evenimentul devine tot mai cunoscut în rândul cicliștilor.

Pe traseul „Race” cel mai rapid concurent a fost Zeleznik Alexandru, care într-o oră și 3 minute a reușit să parcurgă cei 30 de km. Tot la această categorie, cea mai rapidă concurentă a fost Grigor Maria cu o oră și 36 minute. În cazul traseului „Maraton” cel mai rapid concurent a fost Tóth Zoltán cu un timp de 2 ore și 51 minute, iar între doamne același traseu de 60 de km a fost parcursă de Linda Trif în 3 ore și 26 minute.

Cicliștii care nu au dorit să concereze au avut posibilitatea să participe la excursia ghidată de Anderco Gábor. Ei au parcurs aproape 30 de km, atingând cele mai frumoase peisaje ale împrejurimilor Lacului Mujdeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.