Candidații la Primărie, față în față cu patronatele

intalnire2

Șase din cei zece cadidați la Primăria municipiului Satu Mare au participat azi, 24 mai, la o masă rotundă organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), întâlnire organizată în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

La întâlnirea intitulată „Viitorul primar al municipiului Satu Mare în dialog cu organizațiile patronale județene”, au participat: Adrian Ștef (ALDE), Kereskenyi Gabor (UDMR), Adelin Ghiarfaș (PNȚCD), Ioan Opriș (UNPR), Adrian Cozma (PNL) și Vasile Deac (PPU-sl).

Întâlnirea a fost moderată de Constantin Jurca, vicepreședintele Uniunii Patronatelor.

În limita a două, trei minute, candidații pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ au fost invitați să răspundă unor întrebări adresate de moderatorul întâlnirii și să-și prezinte viziunea economică raportată la Satu Mare, cum văd dezvoltarea mediului economic, dar și cu primire la facilitățile pe care le-au gândit pentru a veni în sprijinul marilor investitori dar și a IMM-urilor.

Scopul acestei întâlniri a fost de a vedea viziunile candidaților, pentru ca pe viitor Uniunea Patronatului să poată dialoga și să dezvolte proiecte și direcții de dezvolare econimică la nivel local.

Un Comentariu la "Candidații la Primărie, față în față cu patronatele"

  1. Pingback: Aparitii in presa in luna mai 2016 | UNIUNEA NATIONALA A PATRONATULUI ROMAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.