Camion căutat de sloveni, depistat la PTF Halmeu

camion

Poliţiştii de frontieră de la Halmeu au depistat la intrarea în țară un autocamion şi remorcă marca „Schmitz”, în valoare de 112.500 lei care figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare.

Sâmbătă, 21 mai, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul sârb Svetislav B. în vârstă de 44 de ani, care conducea un autocamion, marca Scania, ce tracta o remorcă marca „Schmitz” înmatriculată în Slovenia.

La efectuarea formalităţilor pentru intrarea în ţară şi în urma verificările făcute în bazele de date s-a constatat că autocamionul şi remorca figurează ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alertele au fost introduse de autoritățile din Slovenia în data de 11 mai, respectiv 12 mai 2016.

Drept urmare, autocamionul şi remorca în valoare de aproximativ 112.500 lei au fost indisponibilizate la sediul SPF Halmeu până la finalizarea cercetărilor, iar cetățeanul sârb, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.