Adrian Cozma acuză Consiliul Județean Satu Mare

factura2

Candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, susține că Consiliul Județean (CJ) plătește bani publici pentru a-l defăima și a-i ataca familia, unei firme din București, care deține domeniul ancheteonline.ro. Cozma spune că pe site-ul respectiv apar articole care îl defăimează și că pentru asta, CJ plătește 4.000 de lei pe lună. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 23 mai.

Candidatul liberal spune că va întreprinde toate demersurile legale pentru a face lumină în acest caz.

Cunoașteți poate site-ul www.ancheteonline.ro. E un site pe care articolele despre Satu Mare sunt de două feluri: unele care sunt închinate președintelui Consiliul Județean Adrian Mihai Ștef, cel care taie panglici, inaugurează, vernisează, dansează și organizează expoziții. Cel de-al doilea tip de articole, sunt articole în care sunt înjurat eu, în calitate de contracandidat al președintelui Consiliului Județean Ștef Mihai Adrian”, spune Cozma.

Potrivit documentelor prezentate de liderul PNL, domeniul ancheteonline.ro este deținut de SC SOM&COM Public Prest SRL din București. Din copia unei facturi din 16 ianuarie 2015 reiese că, Consiliul Județean ar fi plătit contravaloarea unor servicii informatice către SC SOM&COM Public Prest SRL, în valoare de 4.000 de lei.

Consiliul Județean, ar trebui să ne spună concret și imediat, din 2012 până astăzi, această societate care a făcut publicitate și servicii informatice cu 4.000 de lei pe lună, în ce a constat activitatea și ce a făcut concret pentru Consiliul Județean Satu Mare? Cu ce a promovat județul Satu Mare?”, spune Cozma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.