Sătmărencele au câștigat argintul la Balcaniada de beach-volley ! (Galerie foto&video)

Ce ar mai fi de spus la capătul maratonului voleibalistic de la Satu Mare? Avem fete minunate care, cu toate că au câștigat argintul, pentru noi, sătmărenii, și pentru România, sunt adevăratele campioane balcanice la beach-volley, turneu găzduit în acest week-end la Satu Mare.

Sătmărencele Adriana Matei și Beata Vaida au câștigat medalia de argint la Balcaniada de la Satu Mare, repunând orașul și județul nostru pe harta beach-volley-ului european (și nu numai).

După ce au dispus în două seturi de Turcia și s-au calificat în marea finală a competiției, fetele noastre au urcat pe treapta a doua a podiumului, fiind învinse, după o luptă crâncenă în teren, de Serbia, scor 1-2.

Reprezentativa de beach-volley a României este antrenată de sătmăreanul Adrian Pricop.

Este demn de remarcat faptul că Adriana Matei și Beata Vaida s-au întors recent de la Mondialele din Elveția, acolo unde au terminat pe locul V.

La băieți, medalia de aur a fost câștigată de Serbia, după ce a învins Grecia în finala competiției.

Dintre oficialități, la festivitatea de premiere au participat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, deputatul Kereskenyi Gabor și viceprimarul municipiului reședință de județ, Radu Roca.

Volei

volei2

volei3

volei4

volei5

volei6

volei7

volei8

volei9

volei10

volei11

volei12

volei15

volei16

volei16

volei17

volei18

volei19

volei20

volei21

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.